Mobil kunstterapi

Jeg kan tilbyde kunstterapi, hvor I er. Hvis I er et behandlingssted eller bosted, hvor de personer, som gerne vil i kunstterapi, bor eller har et naturligt tilhørssted, så er det oplagt at kunstterapien foregår hos jer. Jeg har inden for de seneste 4 år gennemført gruppeforløb i samarbejde med en psykiater i voksenpsykiatrien, haft børnegrupper i en privat praktiserende børne- og ungdomspsykiatrisk praksis samt en børnegruppe på en specialskole. Jeg har også lavet et kunstterapiforløb med en gymnasieklasse som led i et innovationsprojekt. (Se Ex. Gymnasieklasse)

Logistik

Jeg kan medbringe materialer og i begrænset omfang plader til at male på. Krav til jer er et lokale hvor det ønskede antal personer kan stå og male på plader, som er ca. 1,8 meter høje og 60-80 cm brede. Gulvet skal være nemt at vaske eller kunne afdækkes med plastik eller en gammel tæpperulle. Gouache-maling (vandbaseret) kræver både plads og adgang til et rum, hvor pensler og malebakker kan skylles.

Fleksibilitet

Mit udgangspunkt er fleksibilitet og problemløsning, så der både er plads til kreativ udfoldelse, men også plads til at stedet og dets daglige brugere kan genetablere rummet til normal brug.