Et gårdsalg baseret på lystprincip og økologi

Vi har gårdsalg fordi vi producerer mere end vi selv og vores nærmeste kan forbruge. Vi producerer ikke i stor skala og laver kun det, der er meget af det pågældende år.

Æblemost

Vi har en del gamle og nye æbletræer i vores have, så vi har en fast årlig produktion af æblemost. Vi må ikke kalde den økologisk, fordi den ikke indgår i de økologisk certificerede marker. Men vi dyrker og forarbejder den efter økologiske principper. Æblerne hydropresses og mosten pasteuriseres, så den kan holde i flere år.    

3/4 liter koster 25 kr. excl. pant. Vi tager 10 kr. i pant per flaske.

Marmelader 

Vi har mange solbær og ribs, en del stikkelsbær, aronia, brombær og hindbær. Nogle år er der også jordbær og hyldeblomst. Alle buske, bortset fra brombær og hyldeblomst er certificeret økologisk og som med æblemosten sørger vi for at det færdige produkt er økologisk. Vi laver marmelader og gele - eller fryser ned. Ring og spørg, hvis du selv vil lave din egen marmelade. 

Et lille glas (200 cl) koster 20 kr. og et stort glas (300 cl) koster 30 kr.

Vin 

Vi har 450 vinplanter og producerer vin sammen med medlemmerne i Kongemarkens Vinlaug. Det er muligt at få en rundvisning i vingården og måske en smagsprøve. Ring, hvis du er særligt interesseret i vinproduktion i det danske klima.